Hoe wij helpen bij de groei van jouw webshop: onze pick-up en delivery service

  • 18-01-2023
  • |
  • Cigdem

Het runnen van een succesvolle webshop draait om meer dan alleen geweldige producten. De logistiek erachter kan een gamechanger zijn. En hier komt Transeasy om de hoek kijken met een onmisbare service: flexibele parcel pick-ups. Ontdek waarom dit jouw volgende stap is in het optimaliseren van jouw e-commerce logistiek.

Jij verdient de beste service

Als webshophouder ken je het belang van betrouwbaarheid en efficiëntie. Maar wat als je dit naar een hoger niveau kon tillen? Met Transeasy's gespecialiseerde e-commerce logistiek krijg je:

  • Flexibiliteit: Kies uit handige pick-up tijden die zelfs ruimer zijn dan andere vervoerders aanbieden.
  • Kostenbesparingen: Verminder jouw uitgaven met minder contracten en geniet van onze scherpere prijzen.
  • Milieubewustzijn: Dankzij onze efficiënte ritten verklein je jouw ecologische voetafdruk.

Meer dan alleen webshops

Heb je een start-up of scale-up fullfilmentbedrijf? Ook dan hebben we goed nieuws voor jou. Door de handen ineen te slaan met Transeasy profiteer je van:

  • Inkoopvoordelen: Verzendlabels worden aanzienlijk goedkoper.
  • Netwerk en Relaties: Maak gebruik van onze sterke banden met grote vervoerders zoals DHL.
  • Gepersonaliseerde Service: Onze diensten zijn afgestemd op jouw bedrijfsprocessen, waardoor alles naadloos op elkaar aansluit.

Altijd de scherpste deal

Waarom zou je meer betalen als het ook voordeliger kan? Onze relaties met vervoerders en uitstekende inkoopvoorwaarden zorgen ervoor dat we jou vaak betere tarieven kunnen aanbieden dan wanneer je rechtstreeks zaken doet met deze vervoerders. Het resultaat? Meer service voor minder geld. En dat is precies wat jij verdient.

Conclusie

Het optimaliseren van je e-commerce logistiek is geen luxe, maar een noodzaak in de snel evoluerende online markt. Met Transeasy's flexibele parcel pick-ups ben je verzekerd van een service die jouw bedrijf een voorsprong geeft. Sta je klaar om de volgende stap te zetten? Transeasy staat voor je klaar.

Meer transport nieuws

De laatste tips en trends uit de logistieke wereld

De rol van duurzaamheid in logistiek en transport

De sector van logistiek en transport is continu in beweging. Welke stappen onderneem jij om duurzamer te zijn met jouw bedrijf?

Reductie van kosten en verhoging van efficiƫntie in transport

Transeasy gebruikt de nieuwste methodes om de kosten te verlagen en de efficiëntie te verhogen door te investeren in moderne technologieën

KENNISMAKEN OF SNEL EEN OFFERTE NODIG?

We staan klaar voor jouw vragen over onze diensten. Bel of mail met Zeki voor een kennismaking, ophaalafspraak of een snelle prijsopgave.

phone   040 744 17 44

mail   info@transeasy.nl

OFFERTE AANVRAGEN    CONTACT OPNEMEN